O projektu interiery.cz

Inspirace na jednom místě

Fotografie od významných interiérových dodavatelů v ČR.

Našim záměrem je vytvoření internetového portálu, který pomáhá lidem s návrhem a vybavováním nových interiérů, s jeho dekorováním a s vyhledáváním vhodných produktů. Fotografie interiérů i samotných produktů jsou získány od největších českých výrobců a přímých dovozců nábytku do ČR. Na rozdíl od jiných portálu o bydlení, portál interiery.cz prezentuje reálně dostupné produkty na českém trhu!

Našim cílem je, aby uživatelé našeho portálu získali potřebnou inspiraci, nápady a vybrali si vhodné produkty, které si mohou uložit do svého profilu. U každé fotografie interiéru a produktu je uveřejněn dodavatel a také značka produktů. Uživatelé pak mohou jednoduše začít komunikovat s dodavateli. Snažíme se také o zapojení odborné veřejnosti z řad projektantů a designérů, kteří se zabývají vybavováním a návrhem interiérů. Tito odborníci budou přidávat na portál své referenční interiéry včetně „příběhů interiérů“.

Inspirace

Na našem portálu máte možnost vyhledávat v největší databázi interiérových fotografií na českém trhu. Tyto fotografie jsou tříděny podle místností a stylů a také rozděleny na fotky celých interiérů a fotky samotných produktů. Tyto fotografie jsou také mezi sebou provázány.

Najděte si ty správné odborníky

Vyhledejte si vhodného dodavatele interiérů ve svém okolí, prohlédněte si jeho publikované fotografie a zjistěte si, jaké vám nabízí služby a případně i výhody, které jsou určeny jen uživatelům našeho portálu.

Informace a aktuality na portálu

Budeme vás informovat o novinkách na portálu, o nových dodavatelích a nových vložených fotografiích a nejen to, dostanete také informace o prodejních a slevových akcích u dodavatelů, o nových interiérových produktech na českém trhu a budeme také vybírat nejlepší fotografie v jednotlivých místnostech.

INSPIRACE NA JEDNOM MÍSTĚ

Fotografie interiérů a produktů od významných interiérových dodavatelů v ČR.